Sveiki. Taigi gal kas esat susidure su tepalu rijimu? Variklis 2.0l benzas, paprastas ne fsi. Pakeiciau tepalus pravazevau 600-700km ir surijo ~2l tepalo. duslintuvo viduje yra tepalo.
Del ko tai gali buti? Ar verta tvarkyti? Ar geriau kito variklio ieskoti? Kiek tai man gali kainuoti?
Gal kas zino vilniuje servisa kuris man normaliai galetu nustatyti priezasti tepalu valgymo? Dvejuose servisuose buvau ir dainuoja tapace dainele.. Rieboksnius (net neisivaizduoju kas tai per daiktas) keisti,o jei nepades tada ziedus... Nu pradziai gal gumeles pakeist, gal pades... Ir prie viso to dar pridure parduoti....
Taip galiu ir puse variklio pakeist ir nepades... Tada gal isvis geriau kito variklio ieskoti?
Redaguotas dipper 2013-03-12 11:00
Tau draugai sako gerai. Jei niekur neleidžia telapo laukan, variklis visas švarus, neapsitelapavęs, (čia jau salnykų, ty. riebokšlių kaltė), pirmiausia pasikeisk vožtuvų gumytes. Tai daug nekainuoja. Jei nepadės tada jau blogiau, tikrini kompresiją ir sužinai, kad reikia keist stūmoklių žiedus. Kitaip jau nebūna. O tai jau kainuos.
Apsvarstyk ir meistrų (jei jie tikrai rimti) patarimą dėl pardavimo. Gal būt geriau kitą pirkti negu šitą remontuoti. Forume nematydami tavo mašinos tikrai daugiau nieko niekas kitaip nepatars.
Gerbkime lietuvių kalbą, rašykime pranešimus lietuviškai
Redaguotas Bamperis 2013-03-14 17:56
Matai tame ir problema, kad as nezinau ar jie rimti as daugiau nei guoliu, granatu ir vairo traukes nesu vares masinos tvarkyti... Todel ir klausiu cia gal kas zino koki gera servisa (manau butu geriausia kad uzsiimtu tik varikliais) ir aisku, kad kainos labai nesikandziotu.