Gal galit kas nors papasakot kokie tempėjai yra ant 2.3 variklio C4 Audinėj? Ir keičiant diržus reikia abiejų tempėjų? Kainelės kiek mačiau tai gražios tų guolių.
Jo yra itempejas, bet jei jis geras nera reikalo keisti, jei neklipa garsu neleidzia ir palik, ji pakeist nesunku, nereikia lysti prie pagrindinio dirzo, o genero dirzui nutrukus ar itempejui parejus nebus dideliu nuostoliu kaip jei nutruktu pagr. dirzas. As neseniai keiciau pagr dirza tai generatoriaus dirzo itempeja palikau nekeites, geras buvo. o Pagrindini dirza kai keiti tai jau patarciau keisti ir pompa ir jo itempeja.
Dėkui labai už atsakymą Susipirkau jau pagrindinio diržo tempėją, pompą ir generatoriaus dirža. Jau 260lt atsiėjo Dar reikia pagrindinio diržo... Dėl generatoriaus tempėjo, tai padėjai man nusiramint. Jau galvojau reiks man ir jo ieškot. Nes vat kilo įtarimas ar nebus taip, jei jis pareis, kad vėl viską ardyt reiks. Jei nereiks, tai tada aš jo ir nekeisiu. Aišku jei nejudės
Beje, čia tik paskui pastebėjau, kad tokių temų buvo sočiai Tai sorry, kad vėl užkūriau naują. Tiesiog skubėjau
As kai keiciau servise berods i 500 tilpau, keiciau dar ir generatoriaus dirza nes patreses buvo jau. Kiek pamenu nebrangus tas dirzas buvo. Siaip jei noro ir vietos kur turi, tai keiskis pats. Yra berods xxignasxx tema apie tai sukures.
Aš už generatoriaus diržą 30lt sumokėjau tik Meyle firmos. Bet skaudžiausia tai už tą tempėjo guoliuką 150lt mokėt žiauru krč. Už nieką moki atrodo. Nemokėsiu už keitimą, nes pats keisiu. Tik su vieno meistriuko pagalba. Sakys ką daryt toliau, jei užstrigsiu