Sveiki, taigi masina audi 80 b4 85kw. 2.0 benzinas/dujos. problema ta, kad uzpilus duju ir benzino, tada vaziuojant ant duju krenta apsukos, buna kad vos negista, ir buna kad trukscioja pirmu begiu vaziuojant letai, o kaip baigiasi benzinas tada viskas kuo puikiausiai, nors vazineju ant duju bet kazkodel rija ir benzina kartu, nes jis baigiasi nors ir nevazinejau ant benzo. o perjungus ant benzino tada buna viskas normaliai, atgal i dujas perjungiant kuri laika nera visiskai traukos, dumina ir apsukos daugiau 3000 nekyla ir dreba variklis, kas gali buti? padekite.
tau papildomai su dujomis pila ir benza manau, del to ir nesamones tokios darosi. Gali praleisti purkstukai benza, jis po biski i kolektoriu lasa(purkstukai myzantys)
audziniukas dyzel&benzin power
Audi a4 Avant 1.9 tdi 81kw
Audi b2 CQ 2.2 100 kw
anksciau viskas normaliai buvo, bet po to laiko kaip pakeiciau oro srauto matuokle nes buvo ussikirtus, nuo to laiko ir prasidejo, kol benzo nera vaziuoja viskas nrml dujomis, benzo uzsipili irgi vaziuoja nrml, bet tik perjungi ant benzo ir paskui vel ant duju ir prasideda tada visas sitas sh. baigesi benzas ir vel nrml. o kol nebuvo sugedus matuokle tai galima buvo ir ant duju vaziuot nrml ir ant benzo, bet irgi benza kartu su dujomi rydavo nes uzsipili vazineju dujomis ir benzas baigiasi kartu.
Buvau netyčia laida nuo stop-ke nutraukęs (pas tave jo nėra nes normalus įpurškimas), tai pasidariau mygtuką mašinoj kad atjunginėčiau siurblį. A9šku čia ne sprendimas, reiktų pas tave man atrodo su kuro perjungimu kažką žiūrėt.
As tau sakau, atjunk kuro siurbli ir tada ziurek ar kas nors keisis.
Jei pas tave istiesu valgytu benzina ir dujas vienu metu, tu tikrai pajaustum kad kazkas negerai su variklio darbu.
Utenos Audifanai Koordinatorius 8- 628 30397 (ezys) [email protected]
Pasikeisk diferencinį slėgio reguliatorių - membrana truko ir pila per vakumo žarnelę į kolektorių benzą, bentjau man dažniausiai pasitaikanti bėda su tokiais simptomais. Atrodo jis štai taip:
Redaguotas Elektrik 2013-06-30 02:42