gal kas buwot susidure sia problema ir zinot kiek kainuoja pagr. dirzas su itempimo guoliais, wandens pompa, tarpines wisos, reboksliai bei termostatas ir zwakes?
tai pas pazystamus uz darba 600lt. kadangi norint pakeist rebokslius reikia dirza nuiminet tai kartu wiska ir keist planuoju kad paskuj nereiktu wel ardyt wiso priekio. siaip serwise man sake kad A6 wandens pompa kazkur apie 1000lt kainuoja o A8 brangiau tikriausiai
Tomuxx666 parašė:
tai pas pazystamus uz darba 600lt. kadangi norint pakeist rebokslius reikia dirza nuiminet tai kartu wiska ir keist planuoju kad paskuj nereiktu wel ardyt wiso priekio. siaip serwise man sake kad A6 wandens pompa kazkur apie 1000lt kainuoja o A8 brangiau tikriausiai
Vandens pompa 1000 lt??? Kas cia tave taip nusviete? Sausio pradzioj draugelis nusipirko A6 2.8l quattro 99 metu ir keite, salnikus, antifrizus, dirzus visus, itempejus dirzo, tepalus, filtrus, vandens pompa ir viso paliko 1900 lt su detalem kartu, nu jis keite pas mano pusbroli mechanika, bet dideliu nuolaidu jam nedare
reiskias blogai nuswiete mane seip jau radau pompa uz 140lt su gera nuolaida tai ir kitas dalis papigiai susiweiksiu tai tikiuosi kad wiskas iki 2000lt gausis