Reklama

Temos peržiūra
AudiFanai » Techninis skyrius » VARIKLIAI
Autorius audi 100 c4 2,6 variklio defektas
pumaxam
Klubo draugas

Nario avataras

Atsijungęs
Įstojęs: 28.07.09
Parašyta 2009-08-27 23:32
Sveiki. Pas mane ira viena problema. Nusipirkauu c4 jau vazinejiu 5 metus, stovi tiesioginis duju ipurskimas. viskas buvo gerai kol neseniai prapole trauka. Nuvariau i autoservisa pasake kad gali buti uzsimustas kazkos sapunas tipo venciliacijos sistema. taigi man dabar padare pakeite visas tarpines ir neko tas patc ... :@ buvau ant diagnostikoas neko ne parode viskas ok 100 %... ar kas nors zino kas gali buti? :)
pumaxam prisegtas paveikslas:

Redaguotas pumaxam 2009-08-27 23:33
Autorius RE: audi 100 c4 2,6 variklio defektas
toto
Klubo draugas

Atsijungęs
Įstojęs: 14.05.09
Vairuoja: Audi 80
Parašyta 2009-08-27 23:59
pumaxam parašė:
Sveiki. Pas mane ira viena problema. Nusipirkauu c4 jau vazinejiu 5 metus, stovi tiesioginis duju ipurskimas. viskas buvo gerai kol neseniai prapole trauka. Nuvariau i autoservisa pasake kad gali buti uzsimustas kazkos sapunas tipo venciliacijos sistema. taigi man dabar padare pakeite visas tarpines ir neko tas patc ... :@ buvau ant diagnostikoas neko ne parode viskas ok 100 %... ar kas nors zino kas gali buti? :)
Sompala zinau ,apie Sapranauska girdejau,sampuna irgi naudoju,bet co to jest sapunas,to panovie ja nieviem
Autorius RE: audi 100 c4 2,6 variklio defektas
Irmis
Klubo draugas

Nario avataras

Atsijungęs
Įstojęs: 10.12.07
Vairuoja: Audi 80
Parašyta 2009-10-01 21:11
Hmm... O tai trauka dingo tik ant duju, ar ir ant benzo?

Karta prasilekes - negali sustot: QUATTRO!!!
http://www.audifanai.com/forum/viewthread.php?forum_id=21&thread_id=5743&rowstart=0
http://www.audifanai.com/forum/viewthread.php?forum_id=21&thread_id=5743&rowstart=0
Peršokti į forumą:
Paieška

Gimtadieniai
Šiandien gimtadienius švenčia: mikas, Beskut3, DIESEL power, wiliuzas, evaldasa6

Sveikiname!

Apklausa
Kaip dažnai plaunate savo Audi?

Kasdien

2-3 kartus per savaitę

Kartą per savaitę

2-3 kartus per mėnesį

Kartą per mėnesį

2-3 kartus per metus

Kartą per metus

Neplaunu išviso

Laukiu kol lietus nuplaus