sveiki, uz ka atsakingas audi 80 b4 92m. 85kw. 14 saugiklis? vkr sviesu laidai svylo, siandien paziurejau saugiklius ir 14 visiskai buvo issilydes, istaciau kita ir jis kaista, be saugiklio sviesos sviecia ir nekaista laidai. padekite.
dekui, buvo laidai einantis i bardacioko apsvietima susvile ir lietesi ir prie bagazines buvo keleta laidu kurie galejo liestis, dbr viskas lyg ir nrml, bet turiu kita beda, labai greit kaista variklis net vanduo uzvires buna kaip baigiu vaziuoti, o ir nuvaziuoju ne tiek daug, apie 10km max buvau nuvaziaves, tai nezinau ar cia gali but beda kad as buvau isemes 14 saugikli ir vazinejau be jo? na dbr susitvarkiau bet nevaziavau dar niekur.
paziurek ventiletoriaus davikli i ji per apace per radijatoriu eina laidinas gal ten buvo sujungineta kaip pas mane ir kai pategdavo ten vanduo oksiduodavo laidus poto neduodavo kontaktus tai as pakeiciau davikli ta kur i radijatoriu isisuka sutvarkiau laidus tuos ir be bedu lakstau vel o jaj nerandi priezasties vaziuojant ijunk peciu karsta ir visus langus atidaryk jaj reik iki kokio servizo varyt varyk pas elektrika jaj laiko neturi as manau kad pas tave neisijungia ventiletoris ir kaista palaikik dirbanzia ja ir virs 90 isijunks ar ne jaj isijungia kaskur kita beda jaj ne tada ziurek ta davikli jaj abi karstos slangos ir veikia ventilius tada ziurek termostata. sekmes
sveiki, man irgi nukepe 14 saugiklis, pasikeiciau lipau masinon, dariau duris kaukst ir vel dingo sviesa, islipes pastebejau kad nuluziau ta cycpcika duru dirzo sakti priseges, ar gali del to nuluzusio cipciko kasnors trumpint?