Sveiki. Turiu vw passata b2 ir jame stovi audi motoras 85 kw, 5 cilindru. važinėju su ja dažniausiai mieste (į kolegija ir namo vakare iš namų į miesta) variklis pašyla ganėtinai greit, bet kai bandau ramiai važinėt, nespaust, ar ant laisvo daugiau važiuot vistiek ryja 15 ltr duju +-. mano tevas turėjo toki pat tik automata. jam sakė rydavo mieste, nes buvo kaip darbinis, 10 ltr duju, drožiant ar ne. reduktorius buvo perrinktas prieš metus gal pas mane, dujos reguliuotos, purkštuku gumytes pakeistos. net nebežinau prie ko prikibt. gal turit patarimu?
Redaguotas carat 2014-06-23 14:10
carat parašė:
Sveiki. Turiu vw passata b2 ir jame stovi audi motoras 85 kw, 5 cilindru. važinėju su ja dažniausiai mieste (į kolegija ir namo vakare iš namų į miesta) variklis pašyla ganėtinai greit, bet kai bandau ramiai važinėt, nespaust, ar ant laisvo daugiau važiuot vistiek ryja 15 ltr duju +-. mano tevas turėjo toki pat tik automata. jam sakė rydavo mieste, nes buvo kaip darbinis, 10 ltr duju, drožiant ar ne. reduktorius buvo perrinktas prieš metus gal pas mane, dujos reguliuotos, purkštuku gumytes pakeistos. net nebežinau prie ko prikibt. gal turit patarimu?
kažkada turėjau tokį patį, tai mieste 12 benzo, 1-2 pavarom iki dugno, poto 50-60km/h ramiai. nežinau ar yra skirtumas bet buvo sedanas.
o čia kur kažkam kanistrą dujų naudoja 5cilindrai tai tokias mašinas tvarkyt reikia, arba išmest.
Redaguotas virsininkas88 2014-08-28 03:20
Dar klausimas ką reiškia reguliuota.dujininkai kaip sureguliioja tai sąnaudos kosminės,traukos nėra, bet jiems svarbu co 0,1
AB "LODORIAI" ( Įgaliotasis NASA atstovas)- Mes žinom, ką darom
IĮ "GERASIS SAMARIETIS"-Neduokite duonos, bet duokite darbo
UAB "PASKUTINIS PASISPARDYMAS"-prikelsim jūsų "grabą" paskutinei kelionei
Karbiuratorių remontas/tiuningas Vilniuje
greitai ir pigiai nebuna gerai
pigiai ir gerai nebuna greitai
gerai ir greitai nebuna pigiai