Sveiki,
Visų pirma, šaltas ar šiltas motoras, ventiliatorius veikia. Tai čia kažkoks daviklis yra prie radiatoriaus? ar kur jis randas..
Ir prie to paties, temperatūra sunkiai kyla, bent jau skydely taip rodo. Temp. net nerodo 50laips. o jau pučia šiltą orą (ir apskritai ji nepakyla beveik niekad iki 90, nu tik kamščiuose) tai kame čia bėda? Galvojau, kad ventiliatorius neleidžia užkilt tai temp. bet kad atjungus, vis tiek sunkiai kyla.
Dėkui už pagalbą.
nu tai tuo metu kai sukasi tas ventiliatorius, numauk nuo daciko fiske ir pamatysi kuris tas dacikas yra, ant radijatoriaus jie stovi du, jei neklystu, kazkuris is ju ir kaltas
Jei sukasi pastoviai ventiliatorius greiciausiai bus kaltas radiatoriaus apacioje isuktas termodaviklis Dar variantas, jei skydelyje nerodo temperaturos tai bus slangoj virsutinej du davikliai su fyskem, tai didesnis daviklis. Pas mane jis i apacia ziuri. Pas mane nerode temperaturos skydelyje, tai keiciau davikli i nauja toj virsutinej slangoj kur. tada rodykle kildavo bet netiek kiek reikia. Poto perlitavau spidometro takelius ir dabar veikia puikiai
O kadangi pastave nerodo ir pastoviai sukasi tai reik isbandyt visus variantus. pradek nuo daviklio esancio apacioj radiatoriaus
pas mane antrasis variantas kaip pas tave, rodyklė kyla, bet netiek kiek reikia manau visų pirma reik pradėt nuo termostato. Poto dačiko esančio apačioj radiatoriaus. Bet va šalčiai atėjo, tai jei termostatą keist, tai ir antifryzą. Keičiant daviklį, neištekės man visas antifryzas?