Reklama

Temos peržiūra
AudiFanai » Audi » AUDI - 80, 90, Avant. [B3, B4]
Autorius Priekines lempos
verbatim
Klubo draugas

Atsijungęs
Įstojęs: 04.08.10
Vairuoja: Audi A4
Parašyta 2010-12-19 00:47
Sveiki. Problema ta, kad pas mane priekines lempos nesireguliuoja ir sviecia i dangu :D o buvo taip, kad pries pora metu man isdauze su mantiruote priekines lempas ir 1 posuki. Su draugeliu pakeitem, nu toks ten ir pakeitimas istatem ir tiek :D plius dar nudauze vienos puses gabarita, todel nera kur lemputes isukti. Ir siap ten biski pradauze kur tas fiskutes, ar kaip jos ten vadinasi kur lemputes isideda. Tai noriu paklausti ar man apsimoka pirkti kitas lempas ir ten tas fiskes, ar galima ka nors padaryti ? nes jau kantrybe truko vakar bevaziuojant tamsoj, kai sunkiai ka matai kelyje..
Redaguotas verbatim 2010-12-19 01:01
Autorius RE: Priekines lempos
zippo
Klubo draugas

Nario avataras

Atsijungęs
Įstojęs: 29.04.09
Vairuoja: Audi A6
Parašyta 2010-12-19 02:06
[quote]verbatim parašė:
Sveiki. Problema ta, kad pas mane priekines lempos nesireguliuoja ir sviecia i dangu :D o buvo taip, kad pries pora metu man isdauze su mantiruote priekines lempas ir 1 posuki. Su draugeliu pakeitem, nu toks ten ir pakeitimas istatem ir tiek :D plius dar nudauze vienos puses gabarita, todel nera kur lemputes isukti. Ir siap ten biski pradauze kur tas fiskutes, ar kaip jos ten vadinasi kur lemputes isideda. Tai noriu paklausti ar man apsimoka pirkti kitas lempas ir ten tas fiskes, ar galima ka nors padaryti ? nes jau kantrybe truko vakar bevaziuojant tamsoj, kai sunkiai ka matai kelyje..
kitu lempu paieskok, nemanau, kad jos kainuos puses karves... Rastum pigiau nei isivaizduoji... ;)
Peršokti į forumą:
Paieška

Gimtadieniai
Šiandien gimtadienius švenčia: staska, Jau0, LikeYou, audrelis, bushmen, kawasakii, ArnasA6, AdomasAudiFAN

Sveikiname!

Apklausa
Kaip dažnai plaunate savo Audi?

Kasdien

2-3 kartus per savaitę

Kartą per savaitę

2-3 kartus per mėnesį

Kartą per mėnesį

2-3 kartus per metus

Kartą per metus

Neplaunu išviso

Laukiu kol lietus nuplaus