Sveiki siandien pasventino mano B4 taksistas. Avarijos nuostoliai tokie: Sudauzytas bamperis kaireje puseje,ilenktas sparnas kaires puses ,priekine lempa suskaldyta,priesrukinis zibintas suskaldytas. Atrodo kairio rato pakaba normaliai. Tai kiek viskas atsieitu mazdaug? nes nezinau i kokia suma orentuotis kai i draudima varysiu!
na 1300 normali kaina jeigu daugiau nieko ten pas tave nesulenke.dalim grubiai sakant 700 lt reiketu plius gal reikes dazit pagal spalva nerasi arba sunku.Manau 1200
pusbroliui buvo bulkai i kairi gala ivaziave tai jam ismokejo 2400lt bta draudimas.Lauke pinigu 2 menesius nzn pagal ka skaicioja,reikejo biski kebula ligint,dazit zibintus ir bamperi keist.Taj jis viska uz 800 lt sutvarke
As irgi i BTA vaziuosiu pirmadieni nes taksas BTA apsidraudes buvo! Bet jei 2 men reikia laukt nesamone! man anksciau dar sena masina kai turejau i gala ileke alfa romeo tai Lietuvos draudimas per savaite pervede litus
Nu sakau, reikia kito bamperio,priesrukinesvienos,posukio kairio,sparno. jei nerasiu sparno vysninio tai reik dar dazyt. aj dar ir bamperi padazyt reikes. Nu tai tiek ir darbu nusimato!
Na va nuveziau dokumetus i BTA draudima. Nufotkino avarijos padarinius,sia savaite turetu pasakyt kiek jie man duoda! Siaip girdejes nelb kokius atsiliepimus apie BTA draudima ir ju zalu vertintojus. Gal kas yra susidure anksciau?