Reklama

Temos peržiūra
AudiFanai » Audi » AUDI - 80, 90, Avant. [B3, B4]
Autorius Generatoriaus galingumas
pankamas
Klubo draugas

Atsijungęs
Įstojęs: 28.03.09
Vairuoja: Audi 80
Parašyta 2011-01-15 12:54
Sveiki. Siandien keiciau generatoriaus rele ir pastebejau, kad mano generatorius 65A(buvo keistas), o akumuliatorius mano 75A,tai generatorius cia nuo benzinines masinos,o pas mane dyzelis. Tai nedakrauna man akumuliatorius greiciausiai(akumas naujas). Tai dabar reikia ieskoti galingesnio generatoriaus apie 90A kokia? Noreciau Jusu nuomone suzinoti audifanai;)
Autorius RE: Generatoriaus galingumas
Tautvis
Klubo draugas

Nario avataras

Atsijungęs
Įstojęs: 05.01.11
Vairuoja: Audi 90
Parašyta 2011-01-15 13:03
Nekvailiok. Tavo akumas 75 amper valandu, o ne amperu, amperu apie 650 bus. Viskas cia gerai:)
Autorius RE: Generatoriaus galingumas
Bamperis
Klubo draugas

Nario avataras

Atsijungęs
Įstojęs: 17.10.08
Vairuoja: Audi 80
Parašyta 2011-01-15 13:17
pankamas parašė: mano generatorius 65A, o akumuliatorius mano 75A. Tai nedakrauna man akumuliatorius greiciausiai(akumas naujas). Tai dabar reikia ieskoti galingesnio generatoriaus apie 90A kokia?
Ant generatoriaus rašo kokią maksimalią srovę jis gali duoti. Šiuo atveju 65A. Tokios srovės pilnai pakanka visiems standartiniams automobilio vartotojams, o tuo pačiu ir akumo krovimui, kartu paėmus. Užkūrus mašiną akumas pradžioje paima tik apie 10-20A sovę, o toliau veikiant varikliui, akumas kraunasi ir srovė palaipsniui mažėja vos ne iki nulio A.
Jei apkrautas generas neduoda 13,8-14,2V įtampos, greičiausiai kaltas įtampos reguliatorius. smiley

Gerbkime lietuvių kalbą, rašykime pranešimus lietuviškai
Redaguotas Bamperis 2011-01-15 13:19
Peršokti į forumą:
Paieška

Gimtadieniai
Šiandien gimtadienius švenčia: mikas, Beskut3, DIESEL power, wiliuzas, evaldasa6

Sveikiname!

Apklausa
Kaip dažnai plaunate savo Audi?

Kasdien

2-3 kartus per savaitę

Kartą per savaitę

2-3 kartus per mėnesį

Kartą per mėnesį

2-3 kartus per metus

Kartą per metus

Neplaunu išviso

Laukiu kol lietus nuplaus