Taigi, tokia nerimta problemele, bet visgi noretusi susitvarkyti. Pas mane vietoi salono oro filtro tik groteles, uzdejau nuo respiratoriaus filtriuka, taciau nelabai ka padeda, visos siukles eina i salona, vos dulkes nusivalai iskart vel tas pats, gal yra susidurusiu su visos sistemos per kuria patenka oras i salona valymu? bei ka naudot vietoi to salono oro filto, nes kiek teko matyt tai pas mane kazkokia kitokia ta anga nei pas kitu ant b4, tai net nezinau ar yra tokiu filtru pirkt.
Autorius
RE: Audi b4 salono ventiliatorius, salono oro filtras.
teko keistis salono filtra b4 taj jis randasi kaip sugikline po kapotu tik priesingoj pusej.jis tokio pat dydzio kaip ir oro fltras staciakampio formos.jei pigesnis apie 40lt o jei rimtesnis anglinis tai 80lt pan.arba gali but pas tave tokia pat sistema kaip b3.kelintu metu pas tave b4?
QUATTRO TDI POWER #145
Autorius
RE: Audi b4 salono ventiliatorius, salono oro filtras.
filtras cia kaip papildomas navarotas galima sakyt buvo pas mane 93m kainavo 28lt jaj neklystu, beje i markotdi neitema, subaru forester 2007m 2.0 117kw atrodo, imprezos pakaba ir bugnai stovi gale ir ka stabdo prieki nemazi diskai ventiliuojami su greztom skylem