Sveiki noriu isgirsti jusu nuomone taigi paprasti amortizatoriai ir raudonos spyruokles jei sudeciau i prieki ar neislystu man amortikai per kapota su atraminiais?
2 metai tap vazineju, kas ten turi islyst,cia viskas tvarkoj.gali visai be spiruokliu vazinet, tikrai per kapota tau niekas neislys, nes tai nelb imanoma
nu as pats kiek zinau ir praktikaves tai noeko ten nepasidarys vazineja zmones va kaip ir komentatorius endrius ir nieko tokio tik tiek kad su tevu susigincijau ir tas irodineja savo tiesa kadangi noriu i bulka isimesti spyruokles kurias beja ir parduot va zadejau tai pamaniau pasidomesiu gal kas yra isimetes. o kaip ziema pravazumas? siaip bulka gera masina tik tiek kad jau ciuju su pana i ganyklas nelabai nuvaziuot imanoma bus
karlito parašė:
nu as pats kiek zinau ir praktikaves tai noeko ten nepasidarys vazineja zmones va kaip ir komentatorius endrius ir nieko tokio tik tiek kad su tevu susigincijau ir tas irodineja savo tiesa kadangi noriu i bulka isimesti spyruokles kurias beja ir parduot va zadejau tai pamaniau pasidomesiu gal kas yra isimetes. o kaip ziema pravazumas? siaip bulka gera masina tik tiek kad jau ciuju su pana i ganyklas nelabai nuvaziuot imanoma bus
karlito parašė:
Tarkim aš su savo bulka pravažiuoju daug kur, net ir į ganyklas galiu nuvažiuot, nors ir amortikų nebėr
Buvo: Audi 80 [B3] 89' 1.8s, 66kw, benzinas
Buvo šeimoje: Ford Mondeo 93' 1.8 doch, 85kw, 16v, benzinas/dujos
Buvo šeimoje: Ford mondeo 93', 1.6 doch, 65kw, benzinas/tiesioginės dujos
Redaguotas zhaibass 2012-08-07 10:27
karlito parašė:
Tarkim aš su savo bulka pravažiuoju daug kur, net ir į ganyklas galiu nuvažiuot, nors ir amortikų nebėr
jau du kartus dejau isiminejau raudonas spyruokles kol galiausiai uzp...ir pardaviau nes kai daug vazineju ~2200km per menesi tai malonumo jokio ypac mieste kratylka o del vaizdo tai man geriau jau smagiai minkstai vaziuot nei purtytis pastoviai arba prikolas kokia pana pasiimi pavazineji kita karta jau sako peskom gal geriau susitinkam