Sveiki, vat turiu tokia nedidele problemele, tai sakau pasiteirausiu, gal kam nors taip pat buvo nutike ir susitvarket Tai vat, mano Audi turi stoglangi, kol lietus nelyja (ar neplauni masinos) atrodo viskas gerai, bet tik pradejus lyt, pas mane i salona (keleivio puse) pradeda zliaugt vanduo, kai viena kart radau bala salone, neapsikenciau ir emiau ieskot kame cia problemos. Atsidares liuka pamaciau kad vairuotojo puses vandens nubegimo skylute uzkista, o keleivio atidaryta, pabandziau prakist drata per keleivio puses nubegima, is apacios sulenda beveik iki virsaus, i virsaus kazkur stringa, tada is virsaus kisau maza slangute, ji pralindo normaliai. Pabandziau i ta skylute pilt vandeny, nu viskas kaip ir isbega normaliai, bet sendien plaudamas masina vel radau balute keleivio pusej. Nezinau ka butu galima padaryt, gal turit kokiu pasiulymu?
Pas mane tai vairuotojo pusėj lygtais drėgna, bet dar neįsitikinęs ar nuo kojų ten buvo šlapia. Nes db kai pastovėjo garaže šiltai tai lygtais, kad sausa. Tau patarčiau kilimą išsilupt ir žiūrėt kur ten bėga, gal visai ne dėl liuką ten.
Quattro is more than just a technology – quattro is a philosophy!
sashoxx, bandziau, bega per ta lataka, bet kai daugiau vandens, pradeda zliaugt i vidu, ten per ta plastmase apacioj kur prie bardacioko, tiesiog upeliu bega. :/ Jau nervint pradeda