Taigi susiruošiau pirkt tokia mašina Audi 80 b4, 2.0l 85kw. Tai vat domina mane apie ja info, kuro sanaudos kiek rytu benzo pensininko rezimu mieste jungiant begius ties 2k per min apsukomis ir kiek mazdaug tiesiojoj vaziuojant ant kokiu 90-100 ir i ka atkreipti demesi prieš nusiperkant kas gali but sugede. Beje ar paimčiau lietuvoj nevažinėta už 2500-3000 Litų. Ačių už info.
Redaguotas Mantynis 2012-01-14 17:38
ar variklis tvarkingai kurias, dirba, neužverda vietoj stovint,
pečiukas ar šildo (jeigu ne, reikės imt visą panelę),
jeigu gale diskiniai stabdžiai pažiūrėt ar rankinis veikia ar neužkimba jis užtrauktoj padėty, jeigu barabanai gale tos problemos nėra,
vairo kolonėlė gal kad neužtų neleistų tepalų? nežinau ar sunkiai keičias šitiem modeliam,
ir kad kėbulas nebūtų supuvęs.
važiuoklė ten po dvidešimt litų detalės kainuoja. užmiesty kuro 6-7.
virsininkas88 parašė:
jeigu gale diskiniai stabdžiai pažiūrėt ar rankinis veikia ar neužkimba jis užtrauktoj padėty, jeigu barabanai gale tos problemos nėra,
vairo kolonėlė gal kad neužtų neleistų tepalų? nežinau ar sunkiai keičias šitiem modeliam,
nu va. todėl ir reik žiūrėt kad nebūtų lavonas, vietoj vairo kolonėlės. ten amortiką ar šarnyrą nusipirksi už dvidešimt litų ir pakeisi pats dažniausiai.
virsininkas88 parašė:
vairo kalonke keiciasi visa diena
Nu man neidomu kiek ji keicias. Man dar idomu butu ar gauciau padoria uz 2500 ar 3000 ir keik ryja mieste pensininko rezimu. Nes dabartine mano audi a4 1.6 mieste pensininku ima 8litrus
klausi ką žiūrėt perkant, parašėm vairo kolonėlę, pridėjo kad keičias sunkiai ir ilgai, todėl nusipirkęs su bloga kolonėle dar štuką litų servise padėsi ant jos.
Redaguotas virsininkas88 2012-01-14 17:59