Dokumentuose pas mane Audines spalva irasyta "PILKA JUODA" Dar nesu susidures su tokia spalva. Budavo masina raudona, apacia juodai nusidazai,ir lieka raudona. O dabar is dokumentu spalvos dvi. Tai kaip suprantu, jau viena spalva jos nenudazysiu? Nelabai man patinka juoda apacia.
Power in the money, money in the power Minute after minute, hour after hour...
Masinos savo vardu neregistravau. Kadangi ja pirkau zmonai, kad ismoktu siek tiek vairuot pries eidama i vairavimo mokykla. o ji neseda nes i griovi ivaziavo Galvojau padauzys ir ismesiu. Ir del to masinos neregistravau savo vardu. Tai su dokais beda. Reikia savininko ieskot, o jis pagal dokus Sirvintose gyvena. Man toloka siektiek. Reiks zaist ir dazyt taip kaip dokumentuose, o visi aplinkui galvos kad bulka supuvo ir nutepliojau apacia kad rudys nesviestu ;D
Power in the money, money in the power Minute after minute, hour after hour...
MrMyWay parašė:
Masinos savo vardu neregistravau. Kadangi ja pirkau zmonai, kad ismoktu siek tiek vairuot pries eidama i vairavimo mokykla. o ji neseda nes i griovi ivaziavo Galvojau padauzys ir ismesiu. Ir del to masinos neregistravau savo vardu. Tai su dokais beda. Reikia savininko ieskot, o jis pagal dokus Sirvintose gyvena. Man toloka siektiek. Reiks zaist ir dazyt taip kaip dokumentuose, o visi aplinkui galvos kad bulka supuvo ir nutepliojau apacia kad rudys nesviestu ;D
tai tu ne apacia juodai dazyk, o pvz kapota, ir visi galvos ne kad surudyjo, o kad tipo tiuningas