Reklama

Temos peržiūra
AudiFanai » Audi » AUDI - 80, 90, Avant. [B3, B4]
Autorius b4 sankaba
LaimonasM
Klubo draugas

Nario avataras

Atsijungęs
Įstojęs: 10.06.11
Vairuoja: Audi 80
Parašyta 2012-04-14 21:02
Sveiki tai va pakriko mano sankaba. mašina audi b4 1994m 2.0 16v 103kw;
na, kad pradėjau rašyti tai ir čia parašysiu kas buvo, bet čia tarp kitko.galit neskaityti čia. ----(važiavau važiavau ir atvažiavęs į aikštele sakau prisiparkuosiu atbulomis tik žiuriu, kad man pavarų nebeina įmušti pavarų svirtis lyg remiasi į kažka, gesinau mašina bandžiau iš naujo vesti,perminti sankaba, bet nieko nepadėjo. užgesinus pavara eina įjungti, bet tik užkuri ir iškart važiuoji, nes į sankaba visai neregavo.
Įsijunges pirma bėgi ir užsikures parkrutėjau į kitą aikštele kur mano laikini namai, susirinkau daiktus ir vakare kai mažiau mašinu patraukiau i namus. namai mano kažkur ~160km nuo gedimo vietos taip ir važiavau per prievarta pavaras kaldamas, kol visai nejučiomis supratau kad pavaros jau pačios su sankaba junginėjas, nors truputi sunkiau. pargryžęs namo ant lygaus kelio numynęs sankaba jungiau pirma bėgi ir žiūriu kad mašina juda po biški į prieki nors sankaba nuspausta iki galo. Pasistačiau mašina ir ryte vėl bandžiau ir šį kartą viskas buvo kaip ir anksčiau galėjau pavaras su pirštu junginėti kaip nieko ir nebūtų nutikę. Tik pastebėjau, kad atleidžiant sankaba kažkas suklaksi)----

Bet aš norėjau paklausti štai ko, autogide ar autopliuse yra nemažai b3 audi su 2.0 16v ir 101kw ar čia tokie patys kažin varikliai ar ne, ar skirtusi ten jų sankaba t.y sankabos diskas,diskatorius išminamas guolis.
Nes jau teks pavarų dėžę visa ardyti tai teks ir keisti kažka :) o gal kas ir turit ar žinot kas ardo tokia pačia audi kaip mano.

AUDI gražumas - paprastume
Autorius RE: b4 sankaba
virsininkas88
Klubo draugas

Nario avataras

Atsijungęs
Įstojęs: 16.02.11
Vairuoja: Audi 100
Parašyta 2012-04-14 21:26
pradžiai gal cilindrą pažiūrėk?
LaimonasM
Klubo draugas

Nario avataras

Atsijungęs
Parašyta 2012-04-14 21:32
jei butu cilindras tai man pedalo turetu neatmesti turbut jei neklystu, o ji atmeta tikrai gerai ir skyscio beto yra pakankamai.

Redaguotas LaimonasM 2012-04-14 21:33
virsininkas88
Klubo draugas

Nario avataras

Atsijungęs
Įstojęs: 16.02.11
Vairuoja: Audi 100
Parašyta 2012-04-14 21:37
man irgi atmeta. bet KARTAIS nedaspaudžia. gal kai netingėsiu pabandysiu nuorint :D
auditankas
Klubo draugas

Nario avataras

Atsijungęs
Įstojęs: 15.05.08
Parašyta 2012-04-14 21:55
sankabos diske spyruokle luzo ar issoko uztad taip ir darosi,uzeina ismyga sankaba uzeina ne...nusiimk sankaba ir pamatysi,man regis nuo 2.3. turi but vienodos sankabos...
LaimonasM
Klubo draugas

Nario avataras

Atsijungęs
Parašyta 2012-04-15 15:28
auditankas parašė:
sankabos diske spyruokle luzo ar issoko uztad taip ir darosi,uzeina ismyga sankaba uzeina ne...nusiimk sankaba ir pamatysi,man regis nuo 2.3. turi but vienodos sankabos...

vienas meistras irgi taip sakė kad gali būti.

LaimonasM
Klubo draugas

Nario avataras

Atsijungęs
Parašyta 2012-04-22 16:13
IŠARDYRA SANKABA taigi reikia keisti viska :) visiškai buvo subirėjas alkūninio veleno adatinis guolis ir riebokšlis jau buvo kietas, del to ten tepalas man prasiskverpdavo, išminamasis guolis irgi ne geriausios buklės. taigi nusimato didelės išlaidos.

Peršokti į forumą:
Paieška

Gimtadieniai
Šiandien gimtadienius švenčia: mikas, Beskut3, DIESEL power, wiliuzas, evaldasa6

Sveikiname!

Apklausa
Kaip dažnai plaunate savo Audi?

Kasdien

2-3 kartus per savaitę

Kartą per savaitę

2-3 kartus per mėnesį

Kartą per mėnesį

2-3 kartus per metus

Kartą per metus

Neplaunu išviso

Laukiu kol lietus nuplaus