Sveiki, savo audukei keiciau deze is automato i mechanine, visi darbai kaip ir baigti, beliko tik laidynas, automatas kuriasi tik ant parking'o, o kad tai negaliotu reik uztrumpint kazkokius laidelius. O kuriuos tiksliai taip ir neaisku.
Gal yra tokiu kurie atlikinejo tokius darbus ir galetu tiksliai paaiskint kas ir kaip Buciau labai dekyngas
As noriu kad ji apskritai kurtusi. Nes automata uzkursi tik ant PARKING padeties, o man reikia kad to isvis nebutu, nes dabar vietoj automatines pavaru dezes, pas mane ideta mechanine.
db tjp yra,nuo pavaru dezes kiek pamenu turetu atsijungti tokia plati fyske berods 8kontaktai gal daugiau,pasiimk vielos gala i viena kontakta ikisk ta viela o kita gala ikisk i kita kontakta td ziurek kuriasi ar ne,ir tj bandyk su visom skylem,as tjp dariau,kol atradau kuriuos kontaktus reikia sujungti.namie dar turiu toki antgali ant tos fiskes uzmauni,ant to antgalio sukinejasi padetys,matit uniwersalus,tj susiradau man tinkacia padeti,kad uzsikurtu auto,tik zinoma atbules eigos swiesos neweix,ten jau nesigilinau y ta reikala kas kaip,kiek girdejau tj jau su instaliacija reikia zaisti