sveiki taip temu apie tai buvo nemazai tačiau pas mane kiek kitaip tai gal kam taip yra buve ir žinosit kame šaknys
Tai va pasikeičiau savo b4 amortikus,sarnyrus,traukes,stabilizatorius,šakės ivores ir biski pavazinejus reikėjo pavirinti gluša tai pasikėliau masina ant keltuvo ir nuleidus atsirado girgždėjimas dešiniąjame priekininame rate sukant vaira ir mašina stabdant sugirgžda ir pakylant iš vietos sugirgžda beto susukus vaira iki galo ir važiuojant' atbuline eiga pajuntamas tame pačiame rate kaip ir smūgis lyg kažkas būtų užstrigęs ir prašoka staigiai taigi pakeiciau ir atramines gumas ir guolius bet bėda tebeliko tapati, beto pastebėjau kad spyruoklė prasoka iš savo vietos. šiandien issiardžiau visa amortizatoriu ir spyruokle perstaciau vel normaliai tikėdamasis kad pades bet kur tau tas pats vel.
Dar pasilindes klausiausi kur ten girgzda bet neina atsekti kur atrodo kad visur. Pakelus masina to girgždėjimo nebesigirdi kai sukinėji vaira.
ar šarnyras tame galėtu vaidinti svarbu vaidmenį? ar stabilizatoriaus traukes ar vairo traukes?
pas mane buvo tas girgzdejimas startuojant. irgi keleivio pusej. tai girgzdejo traverso sailenblokas jis pats geras buvo, bet kazkaip neisipresavo normaliai ir vaiksciojo
Viper b3 parašė:
pas mane buvo tas girgzdejimas startuojant. irgi keleivio pusej. tai girgzdejo traverso sailenblokas jis pats geras buvo, bet kazkaip neisipresavo normaliai ir vaiksciojo
sito nekeites esu ir jo nejudinau tai gal jis ir negaletu reiks ryt dar issamiau apžiureti kas ten vyksta