nusiimi palangę, pasitrauki ar išimi galinės sėdynės atlošą, kad patogiau būtų
ir randi
AB "LODORIAI" ( Įgaliotasis NASA atstovas)- Mes žinom, ką darom
IĮ "GERASIS SAMARIETIS"-Neduokite duonos, bet duokite darbo
UAB "PASKUTINIS PASISPARDYMAS"-prikelsim jūsų "grabą" paskutinei kelionei
Karbiuratorių remontas/tiuningas Vilniuje
greitai ir pigiai nebuna gerai
pigiai ir gerai nebuna greitai
gerai ir greitai nebuna pigiai
Autorius
RE: Audi b4 66kw 2.0, galinio amortizatoriaus keitimas
palange nusiemiau o tos sedynes atloso, nenuimu niekaip, varstai nei pirmyn nei atgal terksle net luzo (ne superine ji buvo, bet vistiek). nenuemus atloso imanoma priet kazkaip ar nelabai?
Redaguotas hardmen 2012-10-13 11:52
Autorius
atsilenkiau as ta atlosa sedynes, nera ten varsto jokio....
Amortikai pas mane tokie:
cia irgi nelabai matosi kad butu varztas kazkoks islindes virs remo.
Klausimas ar imanoma pakeist pati amortika nepaleidus spyruokles?
Redaguotas hardmen 2012-10-13 13:07
siaip ten virsuje turi buti plastmasinis uzdeklas, ji numauni ten reikes rakto berods 6 galvute netiks ir raktas 17 ar 19 berods. na bent jau mano B4 sedane taip buvo.
Autorius
dzik parašė:
siaip ten virsuje turi buti plastmasinis uzdeklas, ji numauni ten reikes rakto berods 6 galvute netiks ir raktas 17 ar 19 berods. na bent jau mano B4 sedane taip buvo.
Kai nusipirkau amortikus supratau kad nesigaus taip istraukt amortiko nepaleidus spyruokles, nes lekste yra ant pacio amortiko kuri laiko spyruokle. O varsto tai bagazinej jokio nera.
Autorius
pakeiciau amortikus (dujiniai), visa masina linguojasi kaip ant spyruokliu tik butu, priedu sumeciau naujas gumas, gal kas gali pasakyt ka ne taip galejau padaryt, gi ten varstas is virsaus ir is apacios, nera ten ka suklysti. Issiemiau vel amortikus, tai tiek suspaust tiek istraukt ji sunku, o sustumus amortizatorius pats issistumia, tai kaip ir veikiantis jis. Laukiu patarimu.
Autorius