sveiki. esu zalias su pakaba,tai noriu paklaust kaip ten su amortikais ir spiralem. turiu audi 90 b3 sedana. noriu suzemint kad nebutu tarpo tarp rato ir arkos. Ar orginalus amortikai visi vienodi (ilgis) jei geciau tik trumpas spirales ant orginaliu amortiku? suzemetu? as su ta masina vazineju tik i baznucia tai man ten nesvarbu kieta bus ar kokia pasidalinkit nuomene,atciu!
nori minkstai vaziuot tai ziurek kokias spiruokles imi ir as tau garantuoju jeigu nori kad tarpas tarp arkos ir rato dingtu amortikus reikes trumpint ar pirktis trumpintus o siaip tai patarimas ieskokis tokiu spiruokliu kaip pas mane arba nerijoshiu nes man asmeniskai nereikejo amortiku trumpint ir vaziuoja tikrai liuks
zodziu kokios firmos nepasakysiu bet ant spyruokliu buvo ismustas kodas su aprasymu jeigu tiksliai pamenu ziuret jau reiktu , AUDI 90 B3 TYP89 ar kazkas tokio net pagalvojau kad originalios zemintos gali but spalva ju tai oranzine ir masina tikrai labai liuks suseda ir vaizdas ir vaziamas saunus, o pirkausi is vieno vaikinuko is Sirvintu
Spalvos visiškai nieko nesako. Geltonos weitec gali tiek pat žeminti ir tokį patį kietumą suteikti kaip ir raudonos FK ar kito gamintojo. Reikia žiūrėti į spyruoklės kodą gamintojo tinklalapyje.