Sveiki. Norejau paklaust ar del voztuvu gumyciu gali kristi kompresija. Automobilis degina tepalus. Meta duma toki lyg pilka i melsvuma. Tepalo dapylinet reikia mazdaug 1000km/300-400g. Variklio kompresija: 8, 8.5, 7.5, 8. Pastebejau kad dumint pradeda kai variklis isyla. Saltas lygtai nedumina.
Ne, dėl gumyčių kompresija nekrinta Joms susidevėjus deginamas tepalas.. Pašylus varikliui jos atsipalaiduoja per daug, jei yra susidevėjusios ir galbūt todėl dūmina.
NEGALI
gali dūmint dėl gumų net labai, ypač šiltas.
Kompresija lavoninė Gali būt arba žiedai, kas labiausia tikėtina, arba dar ir vožtuvai pralaidūs.
Berk ir žiūrėk.Nors aš su pirmu pasatu kompresija visur po 7,5 buvo dar 3 metus laksčiau kaip . Kol galva neparūko ir teko persirinkt
AB "LODORIAI" ( Įgaliotasis NASA atstovas)- Mes žinom, ką darom
IĮ "GERASIS SAMARIETIS"-Neduokite duonos, bet duokite darbo
UAB "PASKUTINIS PASISPARDYMAS"-prikelsim jūsų "grabą" paskutinei kelionei
Karbiuratorių remontas/tiuningas Vilniuje
greitai ir pigiai nebuna gerai
pigiai ir gerai nebuna greitai
gerai ir greitai nebuna pigiai
Tai cia man tik taip idomu, kad kitakart zinociau ar del gumyciu kinta kompresija ar ne Ar taip ar taip as desiu man atrodo 2.0 varikli bus ir pigiau ir geriau man atrodo negu ta pati perrinkinet Jau kaip ir sutarta del variklio, greitu laiku bus keiciamas
Nu Audine buvus mano draugo tevuko. Draugas ja pardave savo kazkokiam pazystamui. Sake kad ta Audi apie 2 metus stovi dabar garaze, bet kai dar vazinejo draugas su ja sake kad 3 begiu ratus ant asfalto sukdavo Zodziu, variklis sake labai geras, tik neaisku kaip ten bus nuo stovejimo Na betkokiu atveju Audi sake vaziuojanti, tai nuvaziuosiu, uzsivesiu, pasimatuosiu kompresija, pravaziuosiu, paziuresiu ar nedumija ir t.t.
Iš karto patarimas: kompresija matuojama darbinės temperatūros varikliui Čia prašom žinot ir naudotis.Jei skirtumas tarp cilindrų daugiau nei 2 bar, nerekomenduočiau, ir aišku, pati kompresija ne mažiau 10,5.
AB "LODORIAI" ( Įgaliotasis NASA atstovas)- Mes žinom, ką darom
IĮ "GERASIS SAMARIETIS"-Neduokite duonos, bet duokite darbo
UAB "PASKUTINIS PASISPARDYMAS"-prikelsim jūsų "grabą" paskutinei kelionei
Karbiuratorių remontas/tiuningas Vilniuje
greitai ir pigiai nebuna gerai
pigiai ir gerai nebuna greitai
gerai ir greitai nebuna pigiai