Sveiki, naujas vairuotojas esu tai noriu patarimo turejau va 100 c3 2,5tdi patiko man audi , vazinejau kol variklis nepradejo pi*t prota nusipirkau nesenei audi 90 b3 2,0 5cilindru 85kW 88m. kaip ir viskas man patinka bet mano manimu jinai per daug pas mane valgo 12l +/- ant 100km, man siulo pastatit dujos uz 500LT su aparatura nu aisku be doku bet TA pas mane iki 2015-04 , bet kaip ir i BRC irgi nevazuosi nu ir yra zmoniu kurie sako kad variklis mano masinoi tipo blogas ir kad audi tai pripazino, ir sako nestatit duju... bet kol kas su varikliu neturiu problemu, kokiu pas jus nuomoniu bus? ar girdejot kazka tokio ?
iskart aciu uz patarimus
nu up tai up, tik man iškyla pora klausimų:
1. kas čia taip juokingo, kad po kiekvieno sakinio juokas ima
2. Kas pasakė, kad tai blogi varikliai.? kažkodėl neteko girdėt apie audi prispažinimą...
Važiuoja tie varikliai ne ką prasčiau nei GTE dujomis ir nieko čia baisaus
AB "LODORIAI" ( Įgaliotasis NASA atstovas)- Mes žinom, ką darom
IĮ "GERASIS SAMARIETIS"-Neduokite duonos, bet duokite darbo
UAB "PASKUTINIS PASISPARDYMAS"-prikelsim jūsų "grabą" paskutinei kelionei
Karbiuratorių remontas/tiuningas Vilniuje
greitai ir pigiai nebuna gerai
pigiai ir gerai nebuna greitai
gerai ir greitai nebuna pigiai
Mano manymu visi varikliai geri, tik reikia priziureti juos, o kai kas nusiperka koki uzdrozta ir prasideda, va cia tie varikliai nelaiko ir t.t. Nesenai tokia masina su tokiu varikliu kaip tavo apturejau, duju buvo nemates, dirbo be problemu ir vaziavo puikiai
vyras16 parašė:
Mano manymu visi varikliai geri, tik reikia priziureti juos, o kai kas nusiperka koki uzdrozta ir prasideda, va cia tie varikliai nelaiko ir t.t. Nesenai tokia masina su tokiu varikliu kaip tavo apturejau, duju buvo nemates, dirbo be problemu ir vaziavo puikiai
AB "LODORIAI" ( Įgaliotasis NASA atstovas)- Mes žinom, ką darom
IĮ "GERASIS SAMARIETIS"-Neduokite duonos, bet duokite darbo
UAB "PASKUTINIS PASISPARDYMAS"-prikelsim jūsų "grabą" paskutinei kelionei
Karbiuratorių remontas/tiuningas Vilniuje
greitai ir pigiai nebuna gerai
pigiai ir gerai nebuna greitai
gerai ir greitai nebuna pigiai