Sveiki. turiu audi 80 b4, vaziuojant uzmynus gaza dingineja kartais trauka. kai visks normaliai trauk kaip zveris. bet bun momentu kad spaudi gaza pridust ir poto kabint praded. masina audi 80 b4 2,0 85kw. grynas benzas. buvo gatavi zvaklaidziai pakeiciau zvakes ir zvaklaidzius nepadejo. kai benzo daugiau nei puse bako maziau dusinej, bet siurbli tikrino sake sveiks.
man trauka dingo poto kai buvo masina nuvaryta i servisa, beto dingo dar pypinis ir nebepurske langu skyscio. niekados nerekomduociau serviso komunos gatvei kitoi pusej nei sukant i maxima , klaipedoi.
amortikus is sportiniu i defaultinius keite, suportus keite, degima reguliavo. buvo nureguliave kad ant laisvo rodo apie 2,5 apsuku, poto sutvarke. dar peciuka keite.
tai gal degima blogai nustate arba paskirstytojas baigesi nes buna netreuke netrauke ir soka trauka atsiranda ir dinksta . seip ir pas mane taspac bulkoi darosi reikes paskirstytoja pabandit pasikeist
pas mane bun kad : tarkim sauni pirma saiba kasies, antra saiba kasies trecia imeti-dust, gaza atleidi per naujo duodi vel normaliai. ir taip bun kartais su belekokia saiba, kartais visa diena normaliai ein. is pazystamu sake oro srauto matuokle.
Redaguotas dowisz 2014-11-03 18:36