Reklama

Temos peržiūra
AudiFanai » Audi » AUDI - 80, 90, Avant. [B3, B4]
Autorius Antifryzas pradeda begti i salona...
karolys
Klubo draugas

Atsijungęs
Įstojęs: 10.03.09
Vairuoja: Audi 80
Parašyta 2009-04-24 11:56
Tai va tokia problema jau didele skaitau pasidare. Antifryzas pradeda begti i salona (po keileivio ir vairuotojo kojom) . Galvojau jis bega per tas vietas kur peciukas pucia i kojas, bet pasirodo kad ne. Po kampotu viskas sausa viskas kaip turi but. Tai net nzn kame cia saknys. Temperatura net nespeja pakilt iki darbines. variklis nekaista.

Gal kas esat susidure su situom? gal kokia detale luzo, slangute truko? B4 beje audine cia.
Autorius RE: Antifryzas pradeda begti i salona...
DADA
Klubo draugas

Nario avataras

Atsijungęs
Įstojęs: 29.11.07
Vairuoja: Audi A4
Parašyta 2009-04-24 13:00
greciausiai bus peciuko radijatorius prakiures, teks imtis panele ir ardytis peciuka kad pasikeisti radijatoriu. dar maza tikimybe kad pro koki chamuta praleidzia kur ant peciuko junges, bet jai sistemoj spaudimas nesidaro tai negaletu leist pro chamutus.
wowerukas
Klubo draugas

Nario avataras

Atsijungęs
Įstojęs: 14.09.08
Vairuoja: Audi A4
Parašyta 2009-04-24 14:27
man taip buvo a80, buvo trukes peciuko vamzdelis grystamas, teko imti peciuka. Galvojau, kad daug kainuose peciukas, tai suklijavau kazkokiais klijais kur radiatoriu klijuoja, bet atlaike tik pora savaiciu ir vel pasipyle. Per durna galva teko antra kart panele lupt lauk ir pasikeiciau peciuka. Uz peciuka mokejau nauja 30 lt. tik atsargiai nuiminek tos truosus kur persijungineja siltas-saltas oras, putimo stiprumas ir y kur pucia(kojos, langas priekinis), nes man nuluzinejo tos ausys kur kabinasi trosas, tai db tik silta ora pucia ir tik ant priekinio stiklo.:(

Iš turėtų automobilių 75% sudaro Audi :)
endrius
Klubo draugas

Nario avataras

Atsijungęs
Įstojęs: 03.12.07
Vairuoja: Audi A3
Parašyta 2009-04-26 18:46
peciukui mirtis, reik imt panele ir keist, pas mane bulkoj ir taip buvo, nedaug seip kainuoja tas peciukas, reik panele imt ir pakeist, as nenorejau pats ten lyst tai autoservise 200 sumokejau, nes daug knisimosi ten kol nuimi ta panele, o pats peciukas lyg 50 kainavo:)
www.yahoo.com
karolys
Klubo draugas

Atsijungęs
Įstojęs: 10.03.09
Parašyta 2009-04-30 20:56
endrius parašė:
peciukui mirtis, reik imt panele ir keist, pas mane bulkoj ir taip buvo, nedaug seip kainuoja tas peciukas, reik panele imt ir pakeist, as nenorejau pats ten lyst tai autoservise 200 sumokejau, nes daug knisimosi ten kol nuimi ta panele, o pats peciukas lyg 50 kainavo:)

i koki veziai cia Kaune autoservisa? peciuka pats pirkai ar servise uz tuos 200 lt viska ir patvarke?:|
nenuorama2
Klubo draugas

Nario avataras

Atsijungęs
Įstojęs: 14.04.08
Parašyta 2009-05-01 11:55
Nepatingek ir pasikeisi pats...nieko sudetingo,tik laiko uzims.Uz pakeitima palikti 200 lt. - sazine neleistu smiley Pats peciukas apie 40 lt. tai kam dar penkiskart daugiau palikti uz darba ??? Bent susipazinsi artimiau su sawo auto smiley

Pas mane irgi trupuciuka jaucias antifrizo kvapas,bet dideliais kiekiais nemazeja.Itariu peciuka,bet dar kenciu...
Tewui bevaziuojant passatu (89m.) sprogo peciukas,tad teko garbe pakeisti ji man :D Tik ten nereikejo nuiminet paneles,uzteko nusiardyti apacia...

audi B4 2.0e 85kw.
Hitas
Klubo draugas

Nario avataras

Atsijungęs
Įstojęs: 07.04.08
Vairuoja: Audi 100
Parašyta 2009-05-01 14:14
tik nepirk peciuko is pardes ten to kitasiko nes jie labai xujovai sildo o paieskok geresnio is kitos b4 isimto srote geriau nes pats kai a100 turejau tai nusipirkau is pardes isidejau ir sudas o paskui radau srote zalvariny ar koky ten vienu zodziu sunkus buvo tai ziema taskentas salone buvo :D su maikute galedavai sedet smileysmileysmiley

Automobiliu, motociklų bei ratų dažymas. 8-640-46426
endrius
Klubo draugas

Nario avataras

Atsijungęs
Įstojęs: 03.12.07
Vairuoja: Audi A3
Parašyta 2009-05-05 12:22
as pats is alytaus esu, kaune tik mokaus, tai alytui ir tvarkiau, ir seip didesniuose miestuose kainas jie cia labai susikele tai ka galima tai alytui tvarkau, garaziuku kelis zinau, tai ten stengiuos, jei jau nerandu alt tai kaune tada tvarkau.autoservise peciuka jie ten turejo...tik nuvariau per pietus ir pasiemiau vakare nu kaip vakare gal 17 val...

www.yahoo.com
Peršokti į forumą:
Paieška

Gimtadieniai
Šiandien gimtadienius švenčia: mikas, Beskut3, DIESEL power, wiliuzas, evaldasa6

Sveikiname!

Apklausa
Kaip dažnai plaunate savo Audi?

Kasdien

2-3 kartus per savaitę

Kartą per savaitę

2-3 kartus per mėnesį

Kartą per mėnesį

2-3 kartus per metus

Kartą per metus

Neplaunu išviso

Laukiu kol lietus nuplaus