sveiki, pas mane elektrinis kuro siurblys ir ant jo stovi toks daviklis per ji leidzia saliarka gal kas zinot kiek jis kainuotu? aciu uz info is anksto
remkomplektas siurbliui apie 30 lt kainuoja, i ji ieina visos tarpines, kai kurias is ju galima pakeist nenueminejant siurbli, man buvo taip, kai pakeite viena tarpine, pradejo leist is kitos vietos, pakeites kitoje vietoje dar is trecios.. tai daryk isvadas jei taip keisi, keisk visas kurias gali, gal pades
man tai pat leido pro tarpines kiek pamenu tai is manes pamime apie 200 lt dizeliu servise tai dar diagnositika dare ar ka ten nes reguliavo pati siurbly kad butu apsukos normaliai nu krc
smintukas parašė:
man tai pat leido pro tarpines kiek pamenu tai is manes pamime apie 200 lt dizeliu servise tai dar diagnositika dare ar ka ten nes reguliavo pati siurbly kad butu apsukos normaliai nu krc
reguliuojama ne kad apsukos normaliai butu, o visi parametrai pagal gamyklinius nustatymus, tai daroma pasijungus kompa su diagnostiniu laidu. Kitaip turesime netikslu degima, didesnes kuro sanaudas ir t.t.